Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min mark är ömtålig

min mark är ömtålig
vandra den gärna

vandra den
med styrkan hos en björn
men vandra den
med fjärilens steg

min mark är ömtålig
vandra den varsamt




Fri vers av Elin Wedin
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-24 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin