Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan precis som jag

du är som jag
nästan precis som jag
men inte alls
du är så egen, annorlunda
precis som jag
av samma skrot och korn, säger de
men vad de säger spelar ingen roll
för du är speciell och inte samma som någon annan
inte ens som jag




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-01-31 09:50



Bookmark and Share


    Bo Malte
klokt...
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin