Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat det var tomt

en kärlek känns i hjärtat
men hjärtat det var tomt
för hjärtat hade ingen
fast det var litet, snällt och fromt




Bunden vers (Rim) av Elin Wedin
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-25 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin