Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuldkänslor

förlåt för alla gånger
du fått trösta mitt mjuka inre
när mitt hårda skal
har skurit dig svårt
och skuldkänslorna har fått mig att tro
att jag var offret




Fri vers av Elin Wedin
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-24 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin