Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ny vid din hud

nej, det är inte första gången
jag känner naken hud under mina fingertoppar

men min känsla är
en annan, ny
jag är ny

när mina fingertoppar darrar
och första gången
känner din hud




Fri vers av Elin Wedin
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-24 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin