Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt

 

 

känns som vara i Sahara

jag inte mycket mer kan klara

solen bränner från himmel blå

det kan ju var och en förstå

 

när svetten tränger ur varje por

och man ej längre på fötter har skor

huden känns som en fuktig strumpa

där jag sitter på min rumpa

 

söker skugga och svalka

här råder ingen halka

tropiska nätter det är

sover med stort besvär

 

ännu en tid med hetta 

det är inte det lätta

men vad göra åt detta

kanske sätta på en hätta

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-25 11:33



Bookmark and Share


  Fulbergarn
en blött hätta :)

snygga rim i varje vers
kanske läge för en kall bärs
2018-07-25

  Cikoria Blå VIP
En hätta
kan lätta
denna hetta

så du kan fortsätta
berätta
med ord som känns rätta


2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP