Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En gammal flamma

 

En gammal brödbit
En gammal ostbit

Och en gammal flamma

Ett gammal parskor
Ett gammal parbyxor

Och en gammal flamma

En gammal madrass
En gammal handuk

Och en gammal flamma

En gammal låt
En gammal dikt

Och en gammal flamma

Ett gammal jag
En gammal dröm

Och en gammal flamma

Ett gammalt skämt
En gammal disko

Och en gammal flamma

Ett gammal barn
En gammal lekstuga

Och en gammal flamma

Ett gammalt hus
En gammal källare

Och en gammal flamma

Har jag byggd mitt liv på
Har jag kämpat för att få

Och en gammal flamma brinner vid min grav

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2018-07-25 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP