Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Häv blockeringen!

 

Häv blockeringen!

Du solen!
Min existens är beroende på dig

Häv blockeringen!

Ni stjärnorna!
Himmelen är inte vackert utan er

Häv blockeringen!

Du drömmen!
Min natt är beroende av dig

Häv blockeringen!

Du min själ!
Mina fina stunder söker dig

Häv blockeringen!

Du känslan!
Mina dikter är byggda på dig

Häv blockeringen!

Du världen!
Jag dör av ensamheten!

Har inte blockerat någon än mig själv
Landet … har blockerat av mig

Världen, människan har blockerat av mig 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2018-07-25 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP