Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my darling

but tell me, my darling
will you when I'm dead
tell the people my story?
as it needs to be read

and I beg you, my darling
please let me die with pride
because at least I fought
I fought until I died




Bunden vers (Rim) av Elin Wedin
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-25 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin