Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötter

 

 

i dessa svettiga tider

är det många som lider

en hemsk odör sig sprider

det kommer sent omsider

 

varma fötter i varma skor

där många bakterier bor

fast det man inte tror

de frodas och gror

 

de orsakar en hiskelig lukt

de trivs där det finns fukt

för att med dem få bukt

och kanske av dem få en flukt

 

tvätta dina fötter, skura din sko

och  minsann kan du tro

du kan vila i lugn och ro

i ditt eget lilla bo




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-25 13:39



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra där vännen min
Jag sparar denna

Kram på dig

Ken
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP