Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HINDERSPRÖVNING - tanka

Fru sädesärla

trippar fram på altanen

vippar på stjärten

vill ha tillgång till sitt bo

markisen är i vägen

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-27 19:57



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Sädesärlan är trevlig. Rolig med sitt ständiga balanserande på slät mark!
Fel konstruerad. Du fångar den på ett inkännande sätt
2018-07-29

  Niliboy
Hoppas de uppmärksammar hennes nöd, trevligt med ärlor. Landets och bondens fågel. Syns på sädesfälten och
Mitt gamla släktnamn: Ärlemalm!
2018-07-28

  Judas Ekholm VIP
Vacker i sin stillsamma ro...
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP