Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugnet skär i mig

dina snarkningar är sövande
och trygga
men vad hjälper det
när jag behöver klarhet
och lugnet skär i mig




Fri vers av Elin Wedin
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-25 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin