Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll lågan levande

 

 

livet är så kort

sakta det rinner bort

levnadsbanan slingrig är

man vet aldrig när

sista dagen randas

och man slutar andas

 

lev medan du livet har

snart finns ingenting kvar

dagar av lycka, dagar av sorg

lägg dem i minnenas korg

kärleks låga brinner

den aldrig försvinner

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-26 09:44



Bookmark and Share


  Per Drysén
Positivt livsråd
2018-07-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl livsuppmanat
2018-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om livet!
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP