Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Iskall vatten till alla

 

En iskall glas vatten!

Till jorden!
Till alla de törstiga i jordens hetta

Till skogen
Till brandmännen

Till de ensamma
Till de som har inget hem

Vatten!
Ur vatten skapades livet på jorden

Snåla med vatten användning för allas skull!
TACK!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-07-26 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP