Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vandaliserat

 

Jag!
Mitt liv!
Min existens!

Är vandaliserat av en annan människa

Lögn på lögn efter lögn oooooooooooo
Hat och mer hat och ännu mer hat får jag tillbaka
Manipulationen stänger ut min existens

Böter!

Får jag för vad andra har vandaliserat
Får jag för andras brott och vandaliseringen
Får för andras olagliga hat och kravställning

Polisen!

Jagar mig för min oskuld
För min icke brottslighet
För min icke deltagande i någon brott

Sanningen!

Jag är oskyldig!
Jag var och är oskyldig!
Jag kommer evig att vara oskyldig!

De som vandaliserar!

Ställer sin tvång krav(…) och får stöd för det från landet
Begår många brott och får rensning
Tvingar andra människor på flykt för livet och får rätt för det

I sextio år,

Blev mitt liv vandaliserat
Från Irak hela vägen till Iran krigsfången i tio år
Till Sverige som har mest vandaliserat mitt liv

Jag har!

ALDRIG vandaliserat någon annans människans liv, religion
Varför?
Varför har människan evig bestämt sig att vandalisera mitt liv?

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-07-26 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP