Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ski……t!

 

Blunder!
Blunder!
Blunder!

Ser inget än mig själv i mörkret
Ser inget ljus i tunneln
Ser inga lyckligslut

En själ av mörker
En människa av mörker
Ett liv av mörker

Vaknar!
Vaknar!
Vaknar!

Ser ingen mer än själ som vandrar i mörkret
Ser inget än ljus som är rädd för mörkret
Ser dödligslut

Blunder … vaknar!
Vaknar … blunder!
Blunder min sitta ögonblick!

Skit!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2018-07-27 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP