Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Byggs tillsammans till EN

 

Ett anda
En själ!
En kropp!

Bygger tillsammans en HEL människan

Utan anda men har en själ och kropp
Utan själ men har en kropp och Anda
Utan kropp men har själ och Anda

Finns ingen människa

Alltså Anda, själ och en kropp är en HEL människa
EJ tre sakar samlat i en stor sak
EJ en sak som består av tre skar

Treenigheten … människa… religion…. Liv och kristendomen 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2018-07-28 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP