Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Född här, kommer att dö här.


Mitt Göteborg


Mitt liv bor här.

Kan alla gator här.

Framförallt på Hisingen.

Jag är född på ett ikoniskt ställe som heter Lindholmen.

Som jag måste hedra innan jag tar sista kortet.


Känner så mycket folk.

Vandrar så ostört.

På min hemmamark.

Känner varenda kantsten.


Så vill någon ha en guide,

i det okända GBG så är det jag.


Vet Norra och Södra skärgården.

Vet var befästningarna ligger efter KA4.

Som jag såg från hyttfönstret i morse,
när vi kom in via Vinga.

Kunde benämna de flesta av öarna.


Här jag har jag älskat.

Här har jag slagits.

Här har jag gråtit och skrattat.

Här har jag sett mycket skit.

Men mycket mer kärlek.


Har gjort massa live spelningar med olika band.

I mitt GBG.

Som mina barn inte ens vet om


För vi är bara goa gubbar.


In Flames kom tillbaka till GBG.

Och Anders frågade publiken; Var är vi?

Och hela Scandinavium skrek.

I Göteborg!


Blir så jävla stolt.






Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-29 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP