Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.tommyvr.se


Min nya hemsida!


I helgen var det världspremiär på min nya hemsida.

www.tommyvr.se

Där finns den del att kika på.
Det finns information om alla mina böcker och dikter/texter.
Samt om de tavlor jag målar och om min musik.

Webblayouten ser bäst ut i en dator.

Finslipning kommer att ske framigenom.

Ha en riktigt fin helg!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-12 07:02



Bookmark and Share


  Koloristen
Imponerande. Faktiskt.
2024-05-12

  rostspik VIP
Sajten ser bra ut, ren och tydlig layout.
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP