Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon där uppe


Hon där uppe.

Kärringen på våningen ovanför
verkar utföra sektritualer på nätterna.

Säkert kommer dunsarna från när
hon ritualslaktar djur.
Stora kor låter det som.

Eller så utför hon i brist på annat krokodilliknande
dödsrullningar på sig själv utan att dö

Det är ju så det låter på nätterna.

Eller kanske är det Jehovas vittnen som har nattliga möten
däruppe och är oense och kastar biblar på varandra?

Eller är det kanske bara hederlig gammal exorcism som pågår?

Kanske har hon ett illegalt gym som hon håller
öppet på nätterna för ljusskygga individer?
Då kan det vara hantlarna man kan höra slå i golvet.

Eller kan det vara nattliga möten med överviktiga,
berusade svarta magiker som snubblar runt där uppe?

Eller så är det så enkelt att hon bara är en rastlös inredningsarkitekt
som har ett tvångsmässigt behov av att möblera om varje natt?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-11 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP