Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina du


Du har ett sätt
jag inte sett tidigare.

Fina du.

Din uppenbarelse är så mjuk.

Så len.

Fina du.

Jag älskar att lika bredvid dig under täcket.
Och känna din värme.

Jag är motpolen till din lilla ängslighet
mot faror som finns där ute i livet.

Din lilla ängslighet är så vacker på något sätt.

Bredvid mig,
och i min famn,
behöver du aldrig vara rädd.

Jag skyddar dig.

Fina du.

Ditt hjärta är märkligt god.

Det bor mycket fina saker inne i ditt hjärta.

Och jag ser dig.

Jag ser det fina i dig.

När du övermannar mig med en kärlek
jag inte är van vid.

Varför är du så fin?

Fina du.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-03 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP