Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min tid


Hösten kommer.


Min tid kommer.


Semestern är ett minne blott.


Rambergets löv brinner snart igen.


Min dotter flyger till Grekland.


Höstfisketuren planeras.


Ljuset förändras till något förunderligt.


Det luktar höst och det är högt i luften.


Börjar leta upp höstkläder och skor.


Funderar på vilken teaterpjäs
man skall gå på när mörkret faller.


Konstmuseet lockar.


Solen står lägre på dagarna.


Jag blir sugen på att laga en mustig soppa
och baka bröd till.


Tankarna får mer utrymme på något sätt.


Eftertänksamhetens tid.


Mina bästa sånger har jag skrivit på hösten.


Så i höst skall jag skriva nya sånger.


Min bästa tid på året.





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-02 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP