Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kallare land


Nu färdas jag plötsligt i ett kallare land.

Mitt barnbarn hade somnat på min mage.

Tänkte på hur mycket han har framför sig i livet.

Jag hade lagat god mat.

Det var en fin söndag.

- - -

Sen får jag ett meddelande.

En mycket god vän hade somnat in.

Jag grät i soffan.

Nu är världen genast en kallare plats.

Färden är klart kallare.

Och som vanligt så oerhört orättvis.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-21 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP