Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekens mörka sidor

 

Ta en kortväg!

Och titta in närmare i mitt hjärta
Och se hur mycket den har lidet

Ta en sväng!

Runt i min trasiga själ
Och se hur stort blev den sviken av kärleken

Känn på mina axlar!

Och se hur slitna är de
Och hur tungt bar de min själ

Känn på mina fötter!

Och upplev hur tungt är min själ
Och hur de har svårt att bära mig

Kom närmare!

Var inte rädd för kärlekens mörka sidor
Och människans falska ansikte

Lått historian lära dig en läxa

Adam var och är ond!
Religionen är ond!

Vakna innan det är försent!

Lögnarna var ditt eviga hem
Ondskan var din vardags brödbit

Kärleken ljuger och talar mörkt och ond

Kärleken har gjort dig till blind
Kärleken har manipolerat dig

Djävulen kommer med båter hem till dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2018-07-30 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP