Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen regnar det!

 

 

 

droppar mera värda än allt guld

droppar som släcker jordens törst

droppar som skänker tröst

droppar som droppar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-30 14:04



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja så sköna de är
2018-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint om livgivande droppar! Regn idag här också.
2018-07-30

  Per Drysén
Droppande livgivande hopp
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP