Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I am cold

 

Cold!
So cold!

I am so cold!

I feel no love
No heat

Just frozen cold

I feel no dream
Only scream

Home!

I feel no Peace
So take me home where there is no fear

Old!

I feel only pain , what a shame
No heartbeat

Cold!

So cold to be dead
So old to be cold

Touch!

I feel no touch
I miss it so much

Rain!

Sleeping in the rain
Crying in the rain … Everyday the same

Pain!

So much pain I own
So much pain also have been gone

Kickted out!

I am kicked out because of my pain
I am just no more than pain

I am so cold so warm me up my pain

 

 

 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2018-07-31 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP