Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på döden ibland

 

 

nej, jag tänker inte ta livet av mig

snarare är det så att livet tar mig

oåterkalleligt, obönhörligt

här hjälper inga böner eller tårar

jag tänker spjärna emot i det längsta

så länge det bara går

det blir en tuff match mot döden 

så lätt tänker jag inte ge mig

till dess ska jag njuta av livets goda

och gråta i tysthet över vad som väntar

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-31 17:58



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
lev i nuet
döden väntar inte försenade glädje vilja
2018-08-01

  Per Drysén
Döden är oundviklig
2018-08-01

  Per Drysén
Döden är oundviklig
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP