Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam orgasm

Utan
Innan

Vill vara din kvinna

Genom nätter av längtan
Andas lustan

Där sitter kärleken
På mitt bröst

Viskar tyst

Runda
Varma

Våta ord

Fingrar söker
Punkt
I en ensamhet

Möts av en himmel
Och en explosion av stjärnor




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-31 22:42



Bookmark and Share


  Fredric
Ensam är stark
2018-09-26

  Henning Hson
Tummen upp!!
Ja för väl skriven text :)
2018-08-16

  Annie b'larsson VIP
Fint om sex. En slags kärlek till livet självt. Det är rätt sällsynt att sex är så himlastormande lyckligt mellan par. Kan vara. Men sex kan vara så mycket.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish