Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad( till minne av min morbror)


I dessa stunder
Av den eviga saknaden

Så tåras hjärtats slag

Och tankarna
Binder en krans
Av oändlig kärlek
Att för alltid pryda ditt huvud




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-31 23:17



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fin hyllning
2018-08-04

    ej medlem längre
Fin hyllning
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish