Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku 1/8

 

 

ljuset skar molnen

dova toner drog förbi

längtans droppar kom

 

©tk.

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-01 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra