Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har du tänkt dig tysta ner dig själv någon gång?


TYST!

Tystnaden är den bästa ställning när inget annat än den fungerar

TYST!

Har du tänkt dig tysta ner dig själv någon gång?




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-02 13:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har du?
2018-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Ja, visst har jag det, tystnad kan säga mer än ord!
2018-08-02

  Öknens Ros VIP
Jag är tyst när jag skriver.
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP