Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändring och insikt

här sitter jag och minns
när hem var en plats för trygghet
där jag kände mig älskad och bekväm

nu har jag vaknat upp
insett
att hem har förvandlats till en plats tom på känsla
full med främlingar
som jag en gång brukade kalla familj




Fri vers av Elin Wedin
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-02 06:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin