Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åden!


Perfektion, Politik, jag vill komma till botten av dessa omr

Bara ordet Perfektion, andas operfektion. Det finns inte ett sådant ord, jag vet, men det går ju inte att säga ordet Kaos, eftersom att det ofta syftar på ett stort sådant, och graden efter Perfektiondos, anpassas efter personen som uppfinner mallen, hos sig själv? Eller andras mall?
När jag skriver en sådan sak, som att bara ordet Perfektion, andas operfektion, det låter ganska avslappnat, bittert, eller baseras det på fakta?
Jag tycker personligen , att min första tanke om påståendet, att ordet Perfektion, andas Operfektion, låter avslappnat.
För, visst går det , att ge ett sådant påstående om allt som man vill få fram , politiskt?
Till exempel;
Bara dålig vård, stinker ätter värre!
Ett påstående, som blandas med känslor!
I politikernas debatt, är det fakta, som andas!
Fakta, blandat med känslor.
Skulle en politiker ådraga sig en sådan god ton, att vara en av folket?
Att vara den, som ger ett påstående, blandat med känslor karaktär!
Eller ens födsel, Luft att andas!
Kanske finns känslorna redan i debatten, mellan X och Y, eller X och Z (För att ej automatiskt tänka på kön, och X och Y -kromosom)
Kan en politiker vara avslappnad, det frågar jag mig? Den ska ju som bekant, vinna vuxenpoäng i den allvarsamma leken, om den eller den ingår i den svenska regeringen, det eller det året! Kanske når vuxenpoängs-leken, en bristningsgräns, när debatten i media väl är igång!? Det blir skrattretande, hur stela dessa politiker är, i dessa debatter!
Samtidigt, vill jag påpeka, att jag vill inte att politik blir Glättigt, då Politik, tyvärr, färgas i sina åsikter i vitt eller svart! Var är kompromisserna? Var är gråskalan? Men de kan väl för Fan, vara någonting mitt emellan? Inte för allvarsamma, men inte för glättiga, som barn på en skolgård!




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-02 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim