Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Kasta ditt andetag mot himlen,
låt tanken vandra förbi blinkade neonljus
och krossade drömmar. Sväva iväg till en
plats där sulor aldrig trampat i utsmetat bubbelgum.
Låt kliande tankar, vid fotknölarna, irra iväg mot Hollywoods
finputsade kvarter. Dröj kvar vid blanka stilettklackar och röda fodral.
Hundarnas ylande efter färska ligg, förmörkar den vita tillvaron.
Nattens nät, som ett sorgflor maskerar lukten av lik från läppar
målade med blod. Be en bön när anden kämpar och flyger
över tecknade landskap och våldtagen jord. En tur i uraffären,
där narcissistiska urtavlor stampar på nattens timmar.
Till sist, stänk en tår till stadens torkade betong,
för blommorna kämpar än.
Innan du hukar för nästa...




Fri vers av Shepard
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-05 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shepard