Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Som en människa väl

En skymt av
namnet "Husaby", några
rutschande kullar av skymning,
ett skogsbryn

En kvällskontur struken
med blå kajal runt
en ångande molnbank

Mina halvslutna ögon som
plöjer den luckra
himlen,

som en människa väl
från alla åldrar
begraver sina tankar







Fri vers av omobulle
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-06 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle