Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iden är eg ett uppslag till en magdalenascen som det aldrig blev något av


Morgonens offer


En tidig junimorgon går jag ut
Jag har en kniv i min hand och jag skär mig igenom tystnaden
Du sover så sött, jag undrar vad du drömmer om
Det är tyst över allt, och daggen försöker fånga mig

Jag tar min kiv och ger mig ut
Det är ett värdigt offer
Kärleken kräver sina offer
Jag ska offra allt som krävs för dig

Där står jag i tidig morgonstund
Kniven i min hand utför sin uppgift
Syrenerna faller mot daggfylldmark
De var tvungna att offras för dig
Ty älskling de kunde inte mäta sig med din skönhet




Fri vers av PPQ
Läst 678 gånger
Publicerad 2006-06-11 22:23



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Ytterligare en favorit. Man riktigt känner den tidiga morgonen, fukten i luften och doften av vemod i syrenerna.
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ