Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikvärldens medel!

Gör en avhandling som handlar om Musikvärldens medel, för att få oss tittare lockade att titta, eller förmedla musiken!

Och en fråga; Är du en bildmänniska ?

Vad innebär det att vara en bildmänniska?




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-07 12:17



Bookmark and Share


  danne //

Perceptionen styr vad jag vill teckna måla spela musik,äta osv. Sen sker det olika nivåer, som att åka i en hiss upp eller ner.

Och att vara en bild-människa svår fråga egentligen hur vida min tolkning av vad som är framför då vill säga inte det som finns bakom mig eller i mig i bilden. Men jag vill inte falla in i något fack utan vara fri.

Åter igen en spännande fundering åt mänskligheten mycket bra där...
Mim gillar dina tankar.
2018-08-07

  SatansSon VIP
jag är en bildmänniska. idag ska jag måla porträtt på två bonnfångare. jag är iknte längre en musikmänniska vad betäffar poeter.se. 13 maj la jag ut den sista låten här.
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim