Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör det långsamt





gör det du gör
långsamt

väldigt långsamt

gör allt
väldigt långsamt

andas
tala
ät
bajsa
knulla

långsamt

gör allt långsamt

speciellt
när du har bråttom
springer
boxas
eller spelar fotboll




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-07 21:06



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Texten är en satir. Alla drömmer om ett lägre tempo i livet för det ger bättre kontakt med det inre livet och känslorna...det som ska göra att du känner att du lever. Men många vill inte ha kontakt med sina upplevelser och känslor så de springer bort från det och sig själva. Dvs i st f att sakta ner så ökar de...
2018-08-10

  Mayssa
Varför? Vad finner du i takten?

2018-08-09

    ej medlem längre
Haha
Livet är en puls
2018-08-08

    Sefarge VIP
Att läsa långsamt
Långsamheten*
av Milan Kundera
Och njuta av tidsepokernas
Stillsamma sammanblandning
Om du har tur att få tag i boken?
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP