Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



min vän frågar



hon vet att hon ska opereras
det är nätterna som sliter och drar
livsvägen är att förvandlas

både hennes fötter och händer

har börjat lysa av sig själva med
ett alldeles eget inifrånsken
är det någon slags healingbesked




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-08 01:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och känslofull
2018-08-08

  Goraxy 89 Orion VIP
När det finns sprickor i skalet kan det inre ljuset tränga fram genom dem !


Bra skrivet !!!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP