Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild tagen sommaren 2017 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin


Fastnar stillsamt på dig!

Mina blickar fastnar stillsamt på dig

Så ljuvlig så vacker att man bara varmt ler

 

Dina beröringar får mig att längta efter mer

Min puls och min värme ökar markand i din närvaro

 

Ibland önskar jag att jag kunde ge dig så mycket mer

Du säger att du älskar mig men då och då känner jag en distans

 

Vad som än i framtider sker så är nuet här

Morgon kyss och kel hoppet finns

 

Så jag vilar i stunden fagert

Känner vår puls i nuet och spinner som en katt

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-08

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-08 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt och förväntansfullt. Tankar på framtiden kan vänta när hjärtat känns varmt av hopp. Så närvarande i nuet.
2018-08-10

    glasa VIP
ordvägen fram till sista raden
är värd varenda bokstav

"känner vår puls i nuet och spinner som en katt"

det är att leva
och vara hel
2018-08-09

  Maiah VIP
Du skriver att ibland känner du distans och så är det nog för att du står i relation till en annan men beröring och ord är broar till nära möten
2018-08-09

  StinaJ VIP
Vackert och stämningsfullt om än i vemodig ton. Ingen vet vad som väntar i framtiden.
2018-08-09

  Rise Little One
Vackert skrivet om en del av sitt inre
2018-08-09

  Marita Ohlquist VIP
Viktigt att ta vara på och njuta av det som är!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin