Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild på mig själv Copyright" (©) Lars Krister Hedlin


Får jag presentera Herr: Lars Krister Hedlin

Får jag presentera Herr: Lars Krister Hedlin
Bördig från Kung Karls Församling I Kungsör
Västmanlands Län, Norden, Sverige, Världen och universum

Pappa Sörmlänning Mamma Finska
7 syskon, 2 barn och barnbarn
Snart 49 år gammal

Mitt liv har varit fullt av upp och nedgångar
Liv och död gnäll och stök
Kärlek erotik samt tankat på många fik 

Kärleks rus och bus röjt och levt
Djupa dalar och höga toppar
Just nu är jag i stunden

Glädje, skratt och även tårar
Skrikigt så att det dånar
Strulat både full och dum

Men ödmjukheten har varit starkast
Livet har gett mig insikt
Tar inget för givet

Tillit ska förtjänas
Dagens ignorans i omvärlden tär
Allt måste filtreras så att illusionen raderas

Ta hand om varandra
Ni är värd allt det goda
Nu ska jag stilla begrunda livets gåva


Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-08

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 565 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-08-08 13:23



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Hej på dej Herr Lars Krister Hedlin
2018-08-14

    Therese Nylander
En färgstark, intressant persentation med mycket självinsikt. Tycker om att du gör det lite annorlunda.
2018-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Du skulle alltså kunna starta bandet Lars Kristers.
2018-08-13

    Birgersdotter VIP
Fin presentation.
2018-08-11

    ej medlem längre
Tack för detta färgstarka självporträtt som du målar med med ärlighet, självinsikt och klokhet.
2018-08-10

  Siggesdotter
Och SUPER-cool bild :))
2018-08-10

  Siggesdotter
En härlig självbeskrivning med både humor och djup.
2018-08-10

  Maiah VIP
En rikedom i korta ordalag ändå uppfattar man både djup, mångfald och karaktär! Mycket bra skrivet
2018-08-09

  StinaJ VIP
Du målar upp ett färgstarkt porträtt av en fin människa, nämligen Herr Lars Krister Hedlin
2018-08-09

  Rise Little One
En fin och ärlig bild av dig!
2018-08-09

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat om ditt liv
Kramar
2018-08-08

  Alysse VIP
Härligt, ärligt och fint berättat
tack för att du så generöst
delar med dig av dig själv
och ditt liv!
2018-08-08

  Blått Norrsken VIP
Vackert i en presentation avklätt och sant . Strålande upplägg!!! Bilden är dessutom superbra .
2018-08-08

  Anya VIP
En fin bild av dig.
2018-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om det som har varit och det som är!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin