Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kronisk smärta

Sömnen är omöjlig att ta vara på,
när kroppen skriker.

Eller så räcker den inte till,
när kroppen har skrikit klart.

För skriker gör jag
Smärtan lever sitt eget liv inuti mig
Jag är som två olika personer

Det är perioderna när smärtan tar över helt som är jobbigast,

för då syns jag knappt till.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-08 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fasansfull (bra) om ett tillstånd jag själv inte skulle överleva länge i..
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP