Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era namn på min skärm

Lika jobbigt att se era namn på skärmen när mobilen ringer

ni menar väl,
jag vet.

Du har kanske precis slutat jobbet
eller är ute och går med hunden
vill bara höra hur jag mår.

Jag är ledsen
men när jag ser era namn på skärmen
så växer det mörk smärta lik ångest i magen
även fast jag vet att ni bara menar väl

även fast ni bara vill höra hur er dotter mår.

Men jag är inte redo att höra hur ni mår
för den mörka smärtan av ångest har inte glömt än

Men jag jobbar på det
jobbar på att kunna svara er och fråga hur ni mår

Jag lovar,
jag försöker

Men det är därför jag oftast inte svarar
utan alltid istället ringer upp

så att jag kan andas och förbereda mig

istället för att varje gång jag ser ert namn på skärmen

bli överöst av en smärta i form av ångest
som nästan alltid får mig till gråt





Fri vers av HHannaS VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-08 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP