Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev när jag hade det jobbigt med min man.


Reparera eller separera?

Gifta som vi var kämpade vi in i det sista
Vi var ännu rädda att varandra mista

Trots alla bråk som varit hoppades vi att det gick att lösa
Men snart märkte vi att vi varandra ville ögonen klösa

Nej, här når en kärlekshistoria nu sin ände
Varken han eller jag något för varandra längre kände

Beslutet vi fattade var att gå vidare på varsitt håll
Det var nu dags att börja om igen på noll

Ibland är det skönare ändå att bara få ro om sig själv och sitt eget
Därför är jag så glad att vi äntligen tog detta steget






Fri vers (Fri form) av Sandra Hedlund
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-08 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hedlund
Sandra Hedlund