Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrogen med en vän?

Jag satt och väntade på att min man skulle komma hem igen
Han påstod sig bara vara med en god vän

Min magkänsla sa dock något helt annat
Frågade honom hur det egentligen låg till fast förbannat

Granntjejen och han numera umgås hela tiden
Har inte velat sagt något tidigare på grund av husfriden

Ett meddelande från honom till henne skulle ställa allt på sin spets
Medan vi var ett par har alltså ett förhållande mellan dem också inletts

Nu var det bara för mig att ge mig av
Lämna allt, slippa alla plikter och krav

Jag inga förpliktelser gentemot honom längre har
Är det något jag känner mig så är det klar!





Fri vers (Fri form) av Sandra Hedlund
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-06 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hedlund
Sandra Hedlund