Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla rara

Snälla Hanna
sa han

Vi är dina föräldrar
jag är uppfostrad så att man ska respektera sina föräldrar

Snälla rara
sa jag

Respekt förtjänar man
vare sig du är min pappa eller ej




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-08 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP