Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapeuten Människan-Den ökade förståelsen!

Vem är terapeuten?
Den som lyssnar,
eller den som pratar?
Kanske den som ställer frågor?
-Om nu tänkas terapeuten skulle kunna tänka sig att göra det!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-08 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim