Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Av sten

En ung mans
hjärta
sjunker
genom kroppen
mot botten av
Landstingsmärkta lakan
som en sten
på sten
reser sig de nya
asyllagarna - nästan inga
humanitära skäl

Mjukt prassel från tidningen: namn och nya snitt-
ytor

För varje blad
fälls träd

Hitta en egen riktning att

Rasa




Fri vers av omobulle
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-09 09:04



Bookmark and Share


  danne //
Vilka metaforer som går över till en vaggvisa :-)
charmig och jag gillar den
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle