Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt måste

Skriver rader här
För att slippa skriva något annat
Någon annanstans

Där de skulle betyda något
för någon
Som slutat betyda något

Skriver rader befriade från skam
För att slippa möta den synd
Jag förföljs av annars

När mitt förflutna hinner ikapp mig
och jag tvingas välja
mellan rollen som offer och förövare

Hittar tillflykt här
i min egen blick utifrån
och i min identifikation med
Rilkes beskrivning av >Ich muss<




Fri vers (Fri form) av underpseudo
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-09 17:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En annan gick in sina skor.
2018-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som de där figurerna i försäkringsreklamen på tv, varav en "tassade" sina möbler.
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

underpseudo