Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Om du hade varit någon annan
och jag hade varit någon
jag drömt om att bli med dig

Kanske vi hade funnit varandra

Funnit
att sökan skulle leda till något beständigt

För visst söker du
precis som jag

Något
jag tror mig skymta i din ögonvrå

Något
jag tror finns gömt i min åtrå

Tyvärr är du någon annan
och jag inte den
jag aldrig får chansen att bli med dig




Fri vers av underpseudo
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-19 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underpseudo